Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

(Download) "Indrazneste sa iubesti" by Carly Phillips * Book PDF Kindle ePub Free

Indrazneste sa iubesti

📘 Read Now     📥 Download


eBook details

  • Title: Indrazneste sa iubesti
  • Author : Carly Phillips
  • Release Date : January 29, 2013
  • Genre: Romance,Books,
  • Pages : * pages
  • Size : 2191 KB

Description

Când vine vorba de familie, Ian Dare dă totul, dar în relații abia dacă oferă minimum. Asta până când o privire aruncată senzualei Riley Taylor îi stârnește instinctele de dominare și de protecție. Va face tot ce-i stă în puteri pentru a o avea... și reușește. Dar o relație cu Riley presupune să aibă de-a face cu fratele lui vitreg, care reprezintă o amintire permanentă a durerii pe care ar prefera să o uite.
Independentă È™i întotdeauna stăpână pe situaÈ›ie, Riley Taylor își alege cu grijă bărbaÈ›ii când vine vorba de o relaÈ›ie, evitându-i în special pe cei dominatori. Dar curând îl întâlneÈ™te pe charismaticul miliardar Ian Dare, care transformă un simplu sărut într-un asalt cu toate forÈ›ele asupra simÈ›urilor ei. DeÈ™i pentru Riley o relaÈ›ie amoroasă nu a fost niciodată o prioritate, iar Ian È™i-a pus în gând să nu se lase subjugat de o femeie, cei doi își dau seama că au mai multe lucruri în comun decât È™i-au imaginat vreodată. Dar pentru a putea avea È™i un viitor împreună, Ian trebuie să-È™i înfrunte un trecut pe care l-ar dori uitat. Iar acesta e un lucru pe care nu îndrăzneÈ™te să-l facă – nici măcar pentru dragoste.
„O scriitură excelentă, o intrigă abilă È™i o poveste de dragoste care te satisface – o reÈ›etă imbatabilă.“
Publishers Weekly
Carly Phillips este autoarea a peste 50 de romane de dragoste contemporane, aflate în topurile de vânzări din New York Times și USA Today.


Download Books "Indrazneste sa iubesti" PDF ePub Kindle